I / 030203

Man drikker kaffe, man køber ind, man noterer sig ting der er sket, man går tur i gråvejret og man fejrer sine nærmeste. Sådan går dagene for det meste for de fleste. Så menneskene har lagt sig i klumper med bange anelser. Den ene klump tror det værste, den anden ved ikke rigtigt.

Men det skal nok gå galt. Eller rettere; det skal nok blive overstået, slap helt af.

Så hermed opfordrer jeg: Tag dig den ene frihed at finde dig selv i det forhåndsværende kommende teksthav, det tager alligevel ikke andet end din tid. Jeg ved godt at det forskubbes, fortrænges. Dette er dog bedre end, om end ikke alle, så dog de fleste gængse metoder.

Det er også fordi at bilerne har lagt sig i klumper i dag, rød, hvid, sort, Toyota, Volvo, Volkswagen, ænderne gået ud men snart ind igen – datoen siger starten på forår. Kyndelmisse historie i denne omgang, så jeg lover at min tunge stemme overses i længden. Langsom og dræven bevægelse, jeg ved ikke hvad der skete i dag; alt hvad jeg oplevede var / kan ikke huske det længere, jeg så nyheder men husker ikke, jeg påberåbte mig tilstedeværelse men hørte ikke, jeg drak kaffe, det husker jeg, jeg drak kaffe og hørte den samme musik som nu.

Og så så jeg hvad der var på vej, jeg så dronningens æg falde og knuses og vokse frem (de første er allerede gået en generation)


TRYK HER